Γύρος κοτόπουλου διαίτης

Τι χρειαζόμαστε:

1 στήθος κοτόπουλου

2 κουταλιές γιαούρτι 2%

1 κουταλάκι μουστάρδα τύπου Dijon (ή σκόνη μουστάρδας)

Αλάτι

Πιπέρι

Πάπρικα ή ρίγανη

1 κουταλιά σούπας ξύδι

Προαιρετικά, 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο

Πώς το φτιάχνουμε:

Κόβουμε όσο πιο λεπτές φέτες μπορούμε το κοτόπουλο και το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από το ελαιόλαδο). Αφήνουμε να μείνει στη μαρινάδα μισή ώρα. Λαδώνουμε αν θέλουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και όταν κάψει αδειάζουμε το κοτόπουλο με τη μαρινάδα του μαζί. Αφήνουμε να βράζει μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά και να κοκκινίσει από όλες τις πλευρές. Σερβίρουμε ζεστό.

Tips:  

  1. Για να κοπεί εύκολα το στήθος καλό είναι να μπει για λίγη ώρα στην κατάψυξη.
  2. Αντί στήθος μπορούμε να βάλουμε φιλέτο από μπούτι.

 Σημειώσεις για τις δίαιτες:

  1. Dukan: Για pv και για pp μέρες.
  2. Δίαιτα μονάδων: Αν δεν λαδώσουμε το τηγάνι έχουμε 2 μονάδες.

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *